Sneker gewond bij eenzijdig ongeval op A6

Scharsterbrug – Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Vermoedelijk is de man ter hoogte van Scharsterbrug in slaap gevallen waardoor de auto tegen de vangrail botste. De auto schoot over de vangrail en kwam op de kop tot stilstand. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het […]

Scharsterbrug – Zondagmiddag is een 38-jarige man uit Sneek gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

Vermoedelijk is de man ter hoogte van Scharsterbrug in slaap gevallen waardoor de auto tegen de vangrail botste. De auto schoot over de vangrail en kwam op de kop tot stilstand. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse onderzoekt het ongeval.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel