Van Geel: Interesse in van Anholt “onzin”

Heerenveen- Bolswarder en speler van sc Heerenveen Pele van Anholt heeft van sc Heerenveen te horen gekregen niet te mogen vertrekken en blijft voorlopig voetballen in Friesland. Pelé wil graag weg en is van mening dat hij zich sportief kan verbeteren bij een andere club. Mogelijk hadden FC Twente en Feyenoord interesse in de rechtsback […]

pelevananholt2Heerenveen- Bolswarder en speler van sc Heerenveen Pele van Anholt heeft van sc Heerenveen te horen gekregen niet te mogen vertrekken en blijft voorlopig voetballen in Friesland.

Pelé wil graag weg en is van mening dat hij zich sportief kan verbeteren bij een andere club. Mogelijk hadden FC Twente en Feyenoord interesse in de rechtsback van Heerenveen. Beide clubs ontkennen echter geïnteresseerd te zijn.

Deel dit artikel met je vrienden!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Digg thisShare on LinkedIn0Print this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *