Politie onderzoekt explosie in auto Drachten

Drachten – Op zaterdagochtend ging de politie naar de Gernaerd in Drachten. Er zou een auto zijn ontploft. Daar aangekomen troffen agenten een gasfles in een beschadigde auto van een 44-jarige man uit diezelfde plaats aan. De Forensische Opsporing van de politie heeft de auto meegenomen naar het politiebureau en onderzocht. Even later troffen agenten […]

politie124Drachten – Op zaterdagochtend ging de politie naar de Gernaerd in Drachten. Er zou een auto zijn ontploft.

Daar aangekomen troffen agenten een gasfles in een beschadigde auto van een 44-jarige man uit diezelfde plaats aan. De Forensische Opsporing van de politie heeft de auto meegenomen naar het politiebureau en onderzocht. Even later troffen agenten een 23-jarige Drachtster met brandwonden aan bij het ziekenhuis. De politie heeft de man aangehouden. Hij is naar het politiebureau gebracht en zit nog vast. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de explosie van de auto. De politie doet onderzoek.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel