Veertig Ynglings strijden tijdens Hein Ruyten Trofee

LANGWEER – Aan de derde editie van de Hein Ruyten Trofee in Langweer op 25 en 26 oktober doen veertig deelnemers mee. De deelnemers komen uit Noorwegen, Denemarken, België en Duitsland en natuurlijk uit Nederland. Mídden in de wedstrijdgeweld ligt salonboot de Simmerwille. Vanaf dit punt kunnen toeschouwers comfortabel het zeilen volgen. Belangstellenden kunnen vanaf […]

bootjeLANGWEER – Aan de derde editie van de Hein Ruyten Trofee in Langweer op 25 en 26 oktober doen veertig deelnemers mee.
De deelnemers komen uit Noorwegen, Denemarken, België en Duitsland en natuurlijk uit Nederland. Mídden in de wedstrijdgeweld ligt salonboot de Simmerwille. Vanaf dit punt kunnen toeschouwers comfortabel het zeilen volgen.

Belangstellenden kunnen vanaf de kade Stevenshoek de pendelsloep pakken die op bestelling heen en weer vaart naar de Simmerwille. Direct opstappen op de salonboot kan om 11.30 uur op zaterdag en om 10.30 uur op zondag. Dus kom kijken!

Verder zijn tijdens de Team Speed Date op vrijdag 24 oktober om 18.30 in de Drie Zwaantjes alle geïnteresseerden, opstappers en bemanningzoekenden welkom. Meer informatie staat hier.
www.yngling.nl

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel