Help help! Agent probeert mij aan te houden

Harlingen- Journalist Jaring Rispens en de politie zullen wel nooit vriendjes worden. Nadat hij in maart van dit jaar al eens onenigheid met de Heilige Harmandad kreeg op Vlieland was het vanmiddag weer raak getuige Rispens zijn tweets op twitter: ” Help help! Agent probeert mij aan te houden bij ongeval op A 31 bij […]

jaring-rispensHarlingen- Journalist Jaring Rispens en de politie zullen wel nooit vriendjes worden. Nadat hij in maart van dit jaar al eens onenigheid met de Heilige Harmandad kreeg op Vlieland was het vanmiddag weer raak getuige Rispens zijn tweets op twitter: ” Help help! Agent probeert mij aan te houden bij ongeval op A 31 bij Harlingen. Ik ben zojuist officieel aangehouden, perskaart in beslag genomen, zelfs nog een kleine worsteling geweest. Maar na bemiddeling afdeling communicatie van politie had ik nog een escape om onder vervolging uit te komen door alsnog te vertrekken. Kortom, mijn rechten als journalist zijn weer ernstig geschonden. Nu bezig met de videobeelden en Audiofragmenten. Ik wilde een politieafzetting voorbij rijden om mijn werk te kunnen doen. Ik stond volkomen veilig en niemand in de weg. ”

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel