Informatiekrant gemeente Súdwest-Fryslân ook verspreid in De Friese Meren

Joure- De informatiekrant Mei-inoar van gemeente Súdwest-Fryslân en Littenseradiel is per ongeluk ook verspreid in een deel van gemeente De Friese Meren. Het gaat hierbij om de plaatsen Lemmer, Oosterzee, Echten, Bantega, Echtenerbrug, Terkaple, Sloten, Balk, Wijckel, Nijemirdum, Oudemirdum, Harich, Bakhuizen en Elahuizen. De informatie in deze krant heeft betrekking op de situatie in de […]

friesemerenJoure- De informatiekrant Mei-inoar van gemeente Súdwest-Fryslân en Littenseradiel is per ongeluk ook verspreid in een deel van gemeente De Friese Meren. Het gaat hierbij om de plaatsen Lemmer, Oosterzee, Echten, Bantega, Echtenerbrug, Terkaple, Sloten, Balk, Wijckel, Nijemirdum, Oudemirdum, Harich, Bakhuizen en Elahuizen.

De informatie in deze krant heeft betrekking op de situatie in de gemeenten Súdwest-Fryslân en Littenseradiel en geldt niet voor de gemeente De Friese Meren. Voor meer informatie over de veranderingen op het gebied van zorg, werk en jeugd in De Friese Meren, kunt u terecht op www.hetbegintindebuurt.nl. Ook kunt u contact opnemen met het sociaal wijkteam van De Friese Meren via telefoonnummer 14 05 14. Binnenkort ontvangt u een uitgebreid informatieboekje van De Friese Meren in uw brievenbus.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel