Harkemase Boys wint met 1-3 van Flevo Boys

EMMELOORD – Harkemase Boys heeft in de Hoofdklasse C het uitduel tegen Flevo Boys met 3-1 gewonnen. Bij de rust stonden de Harkieten al met 2-1 voor. De Emmeloorders kwamen in de 13de minuut nog wel op voorsprong. Nadat Dennis van der Wal onderuit was gehaald, benutte Arjen Postma de strafschop. In de 33ste minuut […]

harkeflevoEMMELOORD – Harkemase Boys heeft in de Hoofdklasse C het uitduel tegen Flevo Boys met 3-1 gewonnen. Bij de rust stonden de Harkieten al met 2-1 voor.
De Emmeloorders kwamen in de 13de minuut nog wel op voorsprong. Nadat Dennis van der Wal onderuit was gehaald, benutte Arjen Postma de strafschop. In de 33ste minuut kwamen de Friezen, ook uit een strafschop, op gelijke hoogte. Robin Huisman de Jong scoorde.Twee minuten later zette Heine Uuldriks Harkema op voorsprong.
Drie minuten na de pauze bepaalde Bacuna de eindstand op 3-1 voor Harkemase Boys. Heine Uuldriks kreeg in de 87ste minuut nog rood.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel