Leeuwarders aangehouden met gestolen auto

Frieschepalen – De politie heeft donderdagmiddag bij een afrit van de A7 bij Frieschepalen twee mannen (26 jaar oud uit Delfzijl en 27 jaar oud uit Leeuwarden) aangehouden. Het kenteken van de auto waarin zij reden werd via ANPR (Automatic Number Plate Recognition) herkend. De auto stond namelijk als gestolen gesignaleerd. Deze was gestolen na […]

politie2 Frieschepalen – De politie heeft donderdagmiddag bij een afrit van de A7 bij Frieschepalen twee mannen (26 jaar oud uit Delfzijl en 27 jaar oud uit Leeuwarden) aangehouden.

Het kenteken van de auto waarin zij reden werd via ANPR (Automatic Number Plate Recognition) herkend. De auto stond namelijk als gestolen gesignaleerd. Deze was gestolen na een woninginbraak op 10 december in Delfzijl. Tijdens die inbraak in een woning aan de Uitwierderweg werd een geldbedrag, een telefoon en een autosleutel weggenomen.

Het tweetal werd na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau en zij werden ingesloten. De politie zoekt uit wat hun aandeel is in de autodiefstal en de woninginbraak. De politie heeft de zaak in onderzoek.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel