Prijzen fotowedstrijd Sneek Promotion tijdens Lekker Sneek uitgereikt

Tijdens Lekker Sneek op zondag 14 december 2014 zijn de prijswinnaars van de fotowedstrijd ‘wie maakt de mooiste foto van Sneek’ bekend gemaakt. De eerste prijs was voor een inzending van de start van de Mar-athon Sneek door Sabine Mous uit Sneek. “Een nieuw evenement voor Sneek, fraai in beeld gebracht met de Waterpoort als […]

Prijswinnaars fotowedstrijd Sneek Promotion 2Tijdens Lekker Sneek op zondag 14 december 2014 zijn de prijswinnaars van de fotowedstrijd ‘wie maakt de mooiste foto van Sneek’ bekend gemaakt. De eerste prijs was voor een inzending van de start van de Mar-athon Sneek door Sabine Mous uit Sneek. “Een nieuw evenement voor Sneek, fraai in beeld gebracht met de Waterpoort als decor en als extraatje ook nog een fraaie wolkenlucht” aldus het juryrapport. De tweede prijs was voor de inzending van Jan Douwe Gorter uit Sneek met een prachtig beeld van de houten brug in het schemerdonker, die werd gefotografeerd op het juiste moment van de dag. En de derde prijs was voor Anton Romberg uit Sneek met een knap gemaakte foto van de flyboarders tijdens de opening van de Sneekweek.

Meer dan 100 foto’s zijn er binnengekomen op de fotowedstrijd 2014 ‘wie maakt de mooiste van Sneek’ die in het kader van het 40-jarig jubileum van Sneek Promotion deze zomer werd uitgeschreven. De ingezonden foto’s werden beoordeeld door het bestuur van Sneek Promotion, en met medewerking van fotograaf Julius van Dijk en notaris Vellinga zijn de 3 prijswinnaars gekozen.
De prijswinnaars waren uitgenodigd om tijdens Lekker Sneek om 16.00 uur hun prijs in ontvangst te nemen op de Marktstraat van Sneek.

De prijswinnaars gingen er resp. vandoor met 1. een tegoedbon van afdruk op Canvas (100 euro), 2. tegoedbon voor een groot fotoboek (75 euro) en 3. een tegoedbon van een fotoboek (50 euro). Eervolle vermeldingen waren er voor Jan Roelof Koops (Sneek) voor een avondinzending van de kalkovens en voor Peter van Schaik (Burdaard) met een net uit het water geviste fiets voor de Waterpoort en deze werden elk beloond met een VVV bon van 25 euro.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel