Drama: Zes personen onwel in Balk

Balk- In Balk zijn vanmiddag zes personen onwel geraakt bij modezaak Steegenga. Vijf van hen zijn met ambulances en een traumahelikopter overgebracht naar het Antonius Ziekenhuis in Sneek. De vermoedelijke oorzaak van het onwel worden is CO-vergiftiging, beter bekend als koolmonoxide. Hoe het op dit moment met de slachtoffers is, is nog niet bekend. Het […]

IMG_6393 Balk- In Balk zijn vanmiddag zes personen onwel geraakt bij modezaak Steegenga.

Vijf van hen zijn met ambulances en een traumahelikopter overgebracht naar het Antonius Ziekenhuis in Sneek. De vermoedelijke oorzaak van het onwel worden is CO-vergiftiging, beter bekend als koolmonoxide. Hoe het op dit moment met de slachtoffers is, is nog niet bekend. Het verraderlijke aan koolmonoxide is dat het reukloos en onzichtbaar is, een sluipmoordenaar. Het ongeluk aan de Van Swinderenstrjitte in het centrum van Balk trok veel kijkers. De oorzaak van de vergiftiging is zo goed als zeker een lek in de afvoer van een cv-instalatie geweest. Nader onderzoek volgt.

Foto’s: Karel Haarsma/FRLActueel

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel