Kinderen gewond bij ongeval in Oudehaske (update)

Oudehaske- Bij een verkeersongeval op de afrit van de A7 bij Oudehaske zijn zondagmiddag twee kinderen gewond geraakt. Een 24-jarige automobilist uit Joure had vermoedelijk te laat in de gaten dat zijn voorganger, een 45-jarige automobiliste uit Sint Nicolaasga, onderaan de afrit stopte. Hij botste tegen haar auto op. Bij de vrouw in de auto […]

brandweer123 Oudehaske- Bij een verkeersongeval op de afrit van de A7 bij Oudehaske zijn zondagmiddag twee kinderen gewond geraakt.

Een 24-jarige automobilist uit Joure had vermoedelijk te laat in de gaten dat zijn voorganger, een 45-jarige automobiliste uit Sint Nicolaasga, onderaan de afrit stopte. Hij botste tegen haar auto op. Bij de vrouw in de auto zaten een 17-jarige jongen en een 12-jarig meisje. Beide kinderen zijn met pijn aan hun nek overgebracht naar het ziekenhuis. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. De auto van de man uit Joure moest worden afgesleept. De politie maakt een rapportage van de aanrijding.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel