Vrouw uit Bolsward aangehouden voor inbraken

Harlingen, Franeker, Sneek, Bolsward – Het voorarrest van de 23 jarige inwoner van Harlingen die op 22 december 2014 werd aangehouden als verdachte van 17 woninginbraken, werd op woensdag 7 januari 2015 door de Raadkamer verlengd met 90 dagen. Op maandag 5 januari 2015 werd een 25 jarige inwoonster van Bolsward aangehouden als medeplichtige. Deze […]

politie3Harlingen, Franeker, Sneek, Bolsward – Het voorarrest van de 23 jarige inwoner van Harlingen die op 22 december 2014 werd aangehouden als verdachte van 17 woninginbraken, werd op woensdag 7 januari 2015 door de Raadkamer verlengd met 90 dagen.

Op maandag 5 januari 2015 werd een 25 jarige inwoonster van Bolsward aangehouden als medeplichtige. Deze verdachte werd op woensdag 7 januari 2015 weer in vrijheid gesteld. Op woensdag werden tevens twee inwoners van Harlingen van 20 en 21 jaar aangehouden op verdenking van een aantal woninginbraken in Harlingen, Franeker, Sneek en Bolsward. De laatste twee zitten nog in voorarrest. Het onderzoek wordt door het woninginbrakenteam van de Friese politie voortgezet.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel