WK klunen Grou blijft een happening (VIDEO)

Grou- Zaterdagmiddag werd in Grou het WK Klunen georganiseerd, met zo’n 120 deelnemers. De deelnemers werden verdeeld in meerdere categorieën. De bedoeling was dat ze een parcours aflegden door het oude deel van Grou. Het WK klunen werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Ineker Wonder werd afgelopen zaterdag winnaar. Aan het evenement, zit […]

KlunenGrou Grou- Zaterdagmiddag werd in Grou het WK Klunen georganiseerd, met zo’n 120 deelnemers.

klunenGrou1 De deelnemers werden verdeeld in meerdere categorieën. De bedoeling was dat ze een parcours aflegden door het oude deel van Grou. Het WK klunen werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Ineker Wonder werd afgelopen zaterdag winnaar.

klunengrou3 Aan het evenement, zit een goed doel verbonden. Er werd 1000 euro opgehaald voor het Foppe Fonds.

Het fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelf-sprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten.

Beelden: Robert Jan Boonstra
Meer foto’s

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *