Getuigen gezocht van 12 vernielingen aan auto’s

Joure – De politie onderzoekt 12 vernielingen van auto’s, die in de periode van 20 december 2014 tot en met 20 januari 2015 hebben plaatsgevonden op diverse locaties in Joure. In deze periode werden in de Joksewei (5x), De Boeier (4x), Helmhout (1x), Eeltjebaes (1x) Dukdalf (1x) auto’s vernield. Er werden ramen ingeslagen en ruitenwissers […]

politie Joure – De politie onderzoekt 12 vernielingen van auto’s, die in de periode van 20 december 2014 tot en met 20 januari 2015 hebben plaatsgevonden op diverse locaties in Joure.

In deze periode werden in de Joksewei (5x), De Boeier (4x), Helmhout (1x), Eeltjebaes (1x) Dukdalf (1x) auto’s vernield.

Er werden ramen ingeslagen en ruitenwissers vernield. Naast de zoektocht naar de daders, is de politie ook op zoek naar de getuigen of met mensen die anderszins informatie hebben over deze zinloze vernielingen. U kunt de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *