Derby SC Cambuur – SC Heerenveen binnen twee minuten uitverkocht

Leeuwarden- De Derby tussen SC Cambuur en SC Heerenveen is binnen twee minuten uitverkocht. SC Heerenveen zijn de Leeuwarders van het weekend op de stand gepasseerd door de overtuigende 4-1 winst op Vitesse. SC Cambuur verloor van PSV met 1-2. De altijd beladen derby tussen Cambuur en sc Heerenveen wordt op zondag 15 februari 12:30 […]

cambuurstadion Leeuwarden- De Derby tussen SC Cambuur en SC Heerenveen is binnen twee minuten uitverkocht.

SC Heerenveen zijn de Leeuwarders van het weekend op de stand gepasseerd door de overtuigende 4-1 winst op Vitesse. SC Cambuur verloor van PSV met 1-2. De altijd beladen derby tussen Cambuur en sc Heerenveen wordt op zondag 15 februari 12:30 uur gespeeld.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *