Schapen doodgereden

Sint Jacobiparochie – Een 35-jarige automobilist uit Sint Annaparochie kreeg dinsdagavond op de Zuiderweg in Sint Jacobiparachie een groep losgebroken schapen voor zijn wagen. Drie schapen overleefden de botsing niet, een vierde dier werd door de politie uit haar lijden verlost. De bestuurder van de wagen bleef ongedeerd. De provincale weg moest vanwege het ongeluk […]

politie2

Sint Jacobiparochie – Een 35-jarige automobilist uit Sint Annaparochie kreeg dinsdagavond op de Zuiderweg in Sint Jacobiparachie een groep losgebroken schapen voor zijn wagen.

Drie schapen overleefden de botsing niet, een vierde dier werd door de politie uit haar lijden verlost. De bestuurder van de wagen bleef ongedeerd. De provincale weg moest vanwege het ongeluk enige tijd worden afgesloten. In totaal bleken zo’n 80 schapen te zijn uitgebroken.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel