Oprijwagenchauffeur ernstig gewond na val

LEEUWARDEN – Een chauffeur van een oprijwagen is donderdagochtend ernstig gewond geraakt bij een val van zijn vrachtwagen. De man was in de Elzenstraat bezig om auto’s bij een garagebedrijf te brengen. Bij de laatste auto die bovenop de vrachtwagen stond ging het mis, de man viel door nog onbekende oorzaak naar beneden en raakte […]

20150129_115936-border LEEUWARDEN – Een chauffeur van een oprijwagen is donderdagochtend ernstig gewond geraakt bij een val van zijn vrachtwagen.

20150129_115351-border De man was in de Elzenstraat bezig om auto’s bij een garagebedrijf te brengen. Bij de laatste auto die bovenop de vrachtwagen stond ging het mis, de man viel door nog onbekende oorzaak naar beneden en raakte ernstig gewond. 20150129_114434-borderDiverse hulpdiensten kwamen ter plaatse voor eerste hulp aan het slachtoffer. Ook het personeel van de traumahelikopter was hierbij noodzakelijk. De man is enige tijd gereanimeerd en vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in de stad.
20150129_113829-border

Foto’s: Robert Jan Boonstra

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel