Sportief Knooppunt Joure officieel overgedragen

Joure- Vandaag hebben burgemeester Arie Aalberts, wethouder Janny Schouwerwou en directeur Theunes Braaksma van Stichting De Stiennen Flier, hun handtekeningen gezet onder het overdrachtsdocument van het Sportief Knooppunt in Joure. Hiermee is het gebruik van het complex aan de Stichting als huurder en exploitant formeel overgedragen. Wethouder Janny Schouwerwou: “Ik ben ontzettend blij met deze […]

foto ondertekening overdracht Sportief Knooppunt Joure Joure- Vandaag hebben burgemeester Arie Aalberts, wethouder Janny Schouwerwou en directeur Theunes Braaksma van Stichting De Stiennen Flier, hun handtekeningen gezet onder het overdrachtsdocument van het Sportief Knooppunt in Joure.

Hiermee is het gebruik van het complex aan de Stichting als huurder en exploitant formeel overgedragen. Wethouder Janny Schouwerwou: “Ik ben ontzettend blij met deze ondertekening. Na een lange voorbereidingstijd konden we vorig jaar starten met de bouw. Nu een jaar later staat er een prachtig complex dat een grote aanwinst is voor onze gemeente.”

Komend weekend wordt het zwembad feestelijk in gebruik genomen met een VIP-avond op vrijdag en op zaterdag is het vernieuwde zwembad open voor iedereen.
De officiële opening van het Sportief Knooppunt staat gepland op woensdag 4 maart 2015. Dan is ook het sporthalgedeelte in sportverenigingen uit gebruik genomen door de scholen en diverse de buurt.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *