Ongeluk op MS Friesland van Rederij Doeksen

Harlingen- Vrijdagmiddag om 15.00 uur heeft zich aan boord van het MS Friesland van Rederij Doeksen een ongeluk voorgedaan. Hierbij is een vrouwelijke passagier gewond geraakt. Het MS Friesland lag op dat moment voor de kant in Harlingen waar was begonnen met het inschepingsproces voor de afvaart naar Terschelling. Volgens ooggetuigen is de gast vanaf […]

doeksen Harlingen- Vrijdagmiddag om 15.00 uur heeft zich aan boord van het MS Friesland van Rederij Doeksen een ongeluk voorgedaan.

Hierbij is een vrouwelijke passagier gewond geraakt. Het MS Friesland lag op dat moment voor de kant in Harlingen waar was begonnen met het inschepingsproces voor de afvaart naar Terschelling.

Volgens ooggetuigen is de gast vanaf het tussendek van het autodek 2,5 meter naar beneden gevallen. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is op dit moment nog niets bekend. Naar de oorzaak van het ongeval zal nog onderzoek worden gedaan.

In overleg met de politie heeft het ms Friesland de dienst om 15.45 uur weer hervat.

(Bron: HarlingenOnline)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel