Auto van de weg op Klaverblad in Drachten

Drachten- Zaterdagmorgen omstreeks 07:25 uur vond er een eenzijdig ongeval plaats op de afrit van Leeuwarden richting Groningen op de overgang van de N31 met de A7. Een vrouwelijke bestuurster raakte door onbekende oorzaak van de weg waarna de wagen op zijn kant belande. De vrouw kon het voertuig zelfstandig verlaten waardoor de hulp van […]

Klaverblad_drachten_ongeval Drachten- Zaterdagmorgen omstreeks 07:25 uur vond er een eenzijdig ongeval plaats op de afrit van Leeuwarden richting Groningen op de overgang van de N31 met de A7.

Een vrouwelijke bestuurster raakte door onbekende oorzaak van de weg waarna de wagen op zijn kant belande. De vrouw kon het voertuig zelfstandig verlaten waardoor de hulp van de toegesnelde brandweer van Ureterp niet nodig was voor de bevrijding.

klaverblad_drachten_ongev Het aanwezige ambulancepersoneel heeft de vrouw opgevangen en ter plaatse onderzocht, vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De brandweerlieden hebben het voertuig weer op vier wielen gezet, waarnaar berger Tolman het voertuig uit de berm heeft gesleept.

De afrit bleef tijdens de hulpverlening gewoon toegankelijk voor het overige verkeer.

(Foto’s: Marc Stijger)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *