OVERVALLERS AANGEHOUDEN DOOR POLITIE

Sneek- De politie heeft vijf personen aangehouden op verdenking van het plegen van overvallen in de provincie Friesland. Vandaag werd een 47-jarige vrouw uit Leeuwarden aangehouden. Afgelopen twee weken werden al drie mannen uit Leeuwarden (20-27 jaar) en een 25-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Het vijftal wordt verdacht van het plegen van meerdere overvallen in […]

Politie-logo-op-mouw-522x391 Sneek- De politie heeft vijf personen aangehouden op verdenking van het plegen van overvallen in de provincie Friesland.

Vandaag werd een 47-jarige vrouw uit Leeuwarden aangehouden. Afgelopen twee weken werden al drie mannen uit Leeuwarden (20-27 jaar) en een 25-jarige man uit Amsterdam aangehouden.

Het vijftal wordt verdacht van het plegen van meerdere overvallen in en mogelijk ook buiten Friesland. De overvallen zijn in wisselende samenstelling gepleegd. De politie kwam het vijftal op het spoor mede dankzij camerabeelden. De verdachten werden op hun woon- of verblijfadres aangehouden. Alle vier mannen zijn door de rechter commissaris in bewaring gesteld en zitten nog vast. De vrouwelijke verdachte wordt donderdag voorgeleid.

Onder de overvallen zit onder anderen een woningoverval met geweld op een woning in Sneek. Deze overval werd begin januari gepleegd. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit. Vanwege onderzoeksbelang kan op dit moment niet worden aangegeven over welke overvallen het nog meer gaat.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel