Sint Piter in weerbericht Piet Paulusma “Oant Moarn”

Grou- Sint Piter stond gisteravond volop in de belangstelling tijdens het Piets weerbericht in Grou. Samen met een aantal kinderen en swarte pyt nam weerman Piet Paulusma woensdagavond het dagelijkse weerbericht op bij hotel Oostergoo in Grou. Natuurlijk werd de uitzending afgelopen met “Oant Moarn”, oftewel “Tot Morgen”. (Foto’s: Sjoukje Lezwijn)

PietPaulusma Grou- Sint Piter stond gisteravond volop in de belangstelling tijdens het Piets weerbericht in Grou.

HartvanNederland Samen met een aantal kinderen en swarte pyt nam weerman Piet Paulusma woensdagavond het dagelijkse weerbericht op bij hotel Oostergoo in Grou. Natuurlijk werd de uitzending afgelopen met “Oant Moarn”, oftewel “Tot Morgen”.

(Foto’s: Sjoukje Lezwijn)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel