Dode bij zwaar ongeval in Steggerda (update)

Steggerda – Een 18-jarige automobilist uit Noordwolde is vrijdagochtend na een eenzijdig ongeval op de Westvierdeparten overleden. De bestuurder was met zijn auto tegen een boom gebotst. Ondanks de inzet van vele hulpverleners overleed het slachtoffer ter plaatse. Voorbijgangers zagen vrijdagochtend een zwaar beschadigde tegen een boom staan. Het was direct duidelijk dat er een […]

Schermafbeelding 2015-03-13 om 12.04.49 Steggerda – Een 18-jarige automobilist uit Noordwolde is vrijdagochtend na een eenzijdig ongeval op de Westvierdeparten overleden. De bestuurder was met zijn auto tegen een boom gebotst. Ondanks de inzet van vele hulpverleners overleed het slachtoffer ter plaatse.

ongeval_SteggerdaVoorbijgangers zagen vrijdagochtend een zwaar beschadigde tegen een boom staan. Het was direct duidelijk dat er een ernstig ongeval had plaatsgevonden. De hulpdiensten werden dan ook direct gewaarschuwd. Het slachtoffer werd uit de zwaar beschadigde auto gehaald. Hij overleed echter op de plaats van het ongeval. Bureau Verkeersongevalsanalyse stelt een nader onderzoek in de toedracht.

(Foto’s: Anton Kappers)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel