Leeuwarder voor bedreiging aangehouden

Leeuwarden – De politie heeft vrijdagmiddag een 29-jarige automobilist uit Leeuwarden aangehouden op verdenking van bedreiging. De man was eerder die middag betrokken geweest bij een verkeersruzie in zijn woonplaats. Tijdens deze ruzie zou de man een pistool hebben getoond. Later kon de automobilist in Wommels worden aangehouden. Een pistool werd niet gevonden. De 29-jarige […]

politie4Leeuwarden – De politie heeft vrijdagmiddag een 29-jarige automobilist uit Leeuwarden aangehouden op verdenking van bedreiging.

De man was eerder die middag betrokken geweest bij een verkeersruzie in zijn woonplaats. Tijdens deze ruzie zou de man een pistool hebben getoond. Later kon de automobilist in Wommels worden aangehouden. Een pistool werd niet gevonden.

De 29-jarige Leeuwarder had tijdens het rijden iets uit zijn auto gegooid en kwam dat voorwerp tegen de ruit van een 21-jarige automobiliste uit Sneek. De vrouw reageerde hierop door te claxonneren. Op het Zuiderplein in Leeuwarden kwamen beide auto’s naast elkaar te staan. De Leeuwarder zou toen de vrouw met een pistool hebben bedreigd. Hierop waarschuwde de vrouw de politie. Na onderzoek kon de Leeuwarder in Wommels worden ingerekend. Bij de fouillering werd geen wapen aangetroffen. Mogelijk heeft de man een schietbeweging gemaakt met iets dat op een wapen leek. Dat laatste wordt uitgezocht. De verdachte zit nog vast voor nader onderzoek. De 21-jarige automobiliste uit Sneek heeft al aangifte gedaan.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel