Nieuwe spelers voor Harkemase Boys

Harkema- Harkemase Boys heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Arjen Tolman en Jorco van Hezel. Tolman is doelman, Van Hezel speelt voornamelijk als linksbuiten, maar kan op de gehele linkerflank uit de voeten. Arjen Tolman (24 jaar) is al zeven jaar actief voor eersteklasser VV Bergum. Daar heeft hij jarenlang met Henny Bouius gespeeld, […]

harkemaseboysdoelpunt Harkema- Harkemase Boys heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Arjen Tolman en Jorco van Hezel.

Tolman is doelman, Van Hezel speelt voornamelijk als linksbuiten, maar kan op de gehele linkerflank uit de voeten.

Arjen Tolman (24 jaar) is al zeven jaar actief voor eersteklasser VV Bergum. Daar heeft hij jarenlang met Henny Bouius gespeeld, die afgelopen zomer de stap maakte naar Harkemase Boys. “Ik wil kijken of ik het niveau bij Harkemase Boys aan kan en ik wil graag de concurrentie aangaan”, aldus de doelman.

De 26-jarige Van Hezel speelt dit seizoen nog bij Be Quick 1887. Daar is hij bezig aan zijn zevende seizoen. Bij Harkemase Boys komt Van Hezel enkele oud-teamgenoten tegen. Van Hezel: “Ik heb altijd met veel plezier gespeeld bij Be Quick, maar ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Die ligt er bij Harkemase Boys.”

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel