Grote brand in garagebox Heerenveen

HEERENVEEN – Maandagochtend is een grote uitslaande brand uitgebroken in een garagebox aan de Ijzerweg in Heerenveen. Bij de brand kwam veel rook vrij en daarom werden omwonenden gewaarschuwd om ramen en deuren gesloten te houden en omstanders geadviseerd om niet in de rook te gaan staan. Ook werden enkele straten afgezet. Omdat het voor […]

CAxassLVIAEJYLMHEERENVEEN – Maandagochtend is een grote uitslaande brand uitgebroken in een garagebox aan de Ijzerweg in Heerenveen.

CAxjMe-WUAAz2TjBij de brand kwam veel rook vrij en daarom werden omwonenden gewaarschuwd om ramen en deuren gesloten te houden en omstanders geadviseerd om niet in de rook te gaan staan. Ook werden enkele straten afgezet. Omdat het voor de brandweer lastig was om water te krijgen, werd er groot opgeschaald en kwamen meerdere brandweerkorpsen ter plaatse en ook moest een extra waterpomp voor water zorgen.

Foto’s: Jan Graafstra (twitter)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel