Aanhouding voor mishandeling in Nijbeets

Nij Beets – De politie heeft zaterdag- op zondagnacht op de Blauwe Kampwei in Nij Beets een 17-jarige jongeman uit Nij Beets aangehouden voor mishandeling. De knaap wordt ervan verdacht dat hij een 19-jarige man uit de gemeente Smallingerland heeft mishandeld. De verdachte kon snel na het geweld worden ingerekend. Het slachtoffer liep letsel op […]

Politie1Nij Beets – De politie heeft zaterdag- op zondagnacht op de Blauwe Kampwei in Nij Beets een 17-jarige jongeman uit Nij Beets aangehouden voor mishandeling. De knaap wordt ervan verdacht dat hij een 19-jarige man uit de gemeente Smallingerland heeft mishandeld.

De verdachte kon snel na het geweld worden ingerekend. Het slachtoffer liep letsel op aan zijn hoofd. De 17-jarige wordt vandaag gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel