Debuut de Fockert bij Jong Oranje

Heerenveen- Doelman Maarten de Fockert van sc Heerenveen heeft maandagavond zijn debuut gemaakt voor Jong Oranje. Jong Oranje speelde een oefenwedstrijd tegen Jong Frankrijk. De debuutwedstrijd zal Maarten niet snel vergeten. Hij kreeg in de wedstrijd drie strafschoppen te verwerken. Hij kon echter geen strafschop keren. Jong Oranje verloor met ruime cijfers 4-1.

sunday-football-1-1159014-m Heerenveen- Doelman Maarten de Fockert van sc Heerenveen heeft maandagavond zijn debuut gemaakt voor Jong Oranje.

Jong Oranje speelde een oefenwedstrijd tegen Jong Frankrijk. De debuutwedstrijd zal Maarten niet snel vergeten. Hij kreeg in de wedstrijd drie strafschoppen te verwerken. Hij kon echter geen strafschop keren. Jong Oranje verloor met ruime cijfers 4-1.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *