Debuut de Fockert bij Jong Oranje

Heerenveen- Doelman Maarten de Fockert van sc Heerenveen heeft maandagavond zijn debuut gemaakt voor Jong Oranje. Jong Oranje speelde een oefenwedstrijd tegen Jong Frankrijk. De debuutwedstrijd zal Maarten niet snel vergeten. Hij kreeg in de wedstrijd drie strafschoppen te verwerken. Hij kon echter geen strafschop keren. Jong Oranje verloor met ruime cijfers 4-1.

sunday-football-1-1159014-m Heerenveen- Doelman Maarten de Fockert van sc Heerenveen heeft maandagavond zijn debuut gemaakt voor Jong Oranje.

Jong Oranje speelde een oefenwedstrijd tegen Jong Frankrijk. De debuutwedstrijd zal Maarten niet snel vergeten. Hij kreeg in de wedstrijd drie strafschoppen te verwerken. Hij kon echter geen strafschop keren. Jong Oranje verloor met ruime cijfers 4-1.

Deel dit artikel met je vrienden!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Digg thisShare on LinkedIn0Print this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *