Dodelijk ongeval op Terschelling

West-Terschelling – Een 33-jarige motorrijder uit Midsland is woensdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De eilander reed over de Gerrit Knoplaan op West. Op de kruising met de Europalaan is hij in botsing gekomen met een automobiliste (identiteitsgegevens onbekend). Hulpverlening mocht niet meer baten. De man is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. […]

West-Terschelling – Een 33-jarige motorrijder uit Midsland is woensdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval.

De eilander reed over de Gerrit Knoplaan op West. Op de kruising met de Europalaan is hij in botsing gekomen met een automobiliste (identiteitsgegevens onbekend). Hulpverlening mocht niet meer baten. De man is ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel