Hoogste baas defensie komt per heli naar ROC

Leeuwarden – Tom Middendorp de Commandant der Strijdkrachten generaal bracht woensdagmiddag een bezoek aan de Roc Friese poort aan de Wilaarderburen in Leeuwarden. De generaal kwam niet zomaar, maar in stijl met een Cougar-helikopter. De leerlingen van de opleiding veiligheid en vakmanschap konden in gesprek met hem over maatschappelijke dillema’s. Ook werd een door de […]

IMG_7129-borderLeeuwarden – Tom Middendorp de Commandant der Strijdkrachten generaal bracht woensdagmiddag een bezoek aan de Roc Friese poort aan de Wilaarderburen in Leeuwarden.

IMG_7143-borderDe generaal kwam niet zomaar, maar in stijl met een Cougar-helikopter. De leerlingen van de opleiding veiligheid en vakmanschap konden in gesprek met hem over maatschappelijke dillema’s. Ook werd een door de leerlingen een korte demonstratie gegeven om te laten zien wat ze leren. IMG_7146-borderVoor de helikoper landing was het parkeerterrein volledig afgezet en was het terrein extra beveiligd door de koninklijke marechaussee.IMG_7156-border

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel