Brandweer rukt uit voor slaapkamerbrand

Franeker – De brandweer van Franeker heeft maandagochtend koningsdag een slaapkamerbrand moeten blussen aan de Schoener in Franeker. Op het moment van het uitbreken van de brand was niemand in woning aanwezig en waarschuwden omstanders de brandweer toen ze rook uit de woning zagen komen. De brandweer heeft een deur moeten forceren om de brand […]

IMG_8672 Franeker – De brandweer van Franeker heeft maandagochtend koningsdag een slaapkamerbrand moeten blussen aan de Schoener in Franeker.

IMG_8666 Op het moment van het uitbreken van de brand was niemand in woning aanwezig en waarschuwden omstanders de brandweer toen ze rook uit de woning zagen komen. De brandweer heeft een deur moeten forceren om de brand te bestrijden. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand, dit moet worden onderzocht.

(Foto’s Stefan Postema)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel