Elektrische stranddouche op Vlieland

Vlieland- Vandaag werd op het strand van Vlieland de eerste duurzame stranddouche in gebruik genomen. Strandgasten kunnen zich nu makkelijk schoonspoelen na een duik in de zee. De stranddouche werkt op zonne-energie en maakt gebruik van Vlielands grondwater. Uit millieuoogpunt is het niet toegestaan om shampoo of zeep te gebruiken. De stranddouche is mede mogelijk […]

FB_IMG_1430597785358Vlieland- Vandaag werd op het strand van Vlieland de eerste duurzame stranddouche in gebruik genomen.

Strandgasten kunnen zich nu makkelijk schoonspoelen na een duik in de zee. De stranddouche werkt op zonne-energie en maakt gebruik van Vlielands grondwater. Uit millieuoogpunt is het niet toegestaan om shampoo of zeep te gebruiken. De stranddouche is mede mogelijk gemaakt door Harry’s Beach Essentials en Rederij Doeksen.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel