Groninger aangehouden bij verkeersruzie Drachten

Drachten – De politie heeft vrijdagmiddag een 28-jarige man uit Groningen aangehouden. Hij wordt verdacht van vernieling van een auto in Drachten. Aan de Vogelzang zou hij na een verkeersruzie een raam hebben kapotgeslagen van de auto van een 20-jarige vrouw uit Steggerda. Daarna was hij weggereden. Hij kon aan de hand van zijn kenteken […]

PolitienieuwsDrachten – De politie heeft vrijdagmiddag een 28-jarige man uit Groningen aangehouden. Hij wordt verdacht van vernieling van een auto in Drachten.

Aan de Vogelzang zou hij na een verkeersruzie een raam hebben kapotgeslagen van de auto van een 20-jarige vrouw uit Steggerda. Daarna was hij weggereden. Hij kon aan de hand van zijn kenteken worden opgespoord en aangehouden. De politie maakt proces-verbaal op.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *