Bijker maakt mogelijk gewaagde overstap naar SC Heerenveen

Heerenveen- Mogelijk gaat Lucas Bijker een gewaagde overstap maken van SC Cambuur naar SC Heerenveen. Er ligt een contract van twee jaar voor hem klaar in Heerenveen. De linksback beschikt over een aflopend contract. Bij sc Heerenveen kan hij weer herenigd worden met oud Cambuur trainer Dwight Lodeweges. De overstap van Dwight maakte veel los […]

SC Cambuur 2014-2015Heerenveen- Mogelijk gaat Lucas Bijker een gewaagde overstap maken van SC Cambuur naar SC Heerenveen.

Er ligt een contract van twee jaar voor hem klaar in Heerenveen. De linksback beschikt over een aflopend contract. Bij sc Heerenveen kan hij weer herenigd worden met oud Cambuur trainer Dwight Lodeweges. De overstap van Dwight maakte veel los in Friesland.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *