Auto te water

Kollum- Woensdagmorgen is een man met zijn auto in de sloot beland langs de Hesseweg bij Kollum. De Man kwam uit de richting van Kollum waar het in een scherpe bocht mis ging. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto in de slip, draaide een halfe slag en kwam tot stilstand in de sloot. De […]

20150520 JB Ongeval Hesseweg Kollum 030Kollum- Woensdagmorgen is een man met zijn auto in de sloot beland langs de Hesseweg bij Kollum.

20150520 JB Ongeval Hesseweg Kollum 032De Man kwam uit de richting van Kollum waar het in een scherpe bocht mis ging. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto in de slip, draaide een halfe slag en kwam tot stilstand in de sloot.

De automobilist kon zelfstanding zijn voertuig verlaten. Voor de zekerheid werd een ambulance ter plaatse gestuurd, maar na controle bleek het letsel mee te vallen. De auto raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept.

(Foto’s: Jan Beets)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel