Goedspelend ONS Boso Sneek onderuit tegen HHC

Hardenberg- Zo verdiend als de cijfers doen vermoeden was de overwinning van HHC Hardenberg op ONS Boso Sneek zeker niet. Bijna een uur hadden de Snekers de wedstrijd onder controle en stonden zelfs 54 minuten lang op voorsprong door een doelpunt van oud-HHC-er Renco van Eeken. Toen HHC in de 62e minuut gelijk maakte raakten […]

YumeRamosHardenberg- Zo verdiend als de cijfers doen vermoeden was de overwinning van HHC Hardenberg op ONS Boso Sneek zeker niet.

Bijna een uur hadden de Snekers de wedstrijd onder controle en stonden zelfs 54 minuten lang op voorsprong door een doelpunt van oud-HHC-er Renco van Eeken. Toen HHC in de 62e minuut gelijk maakte raakten de gasten uit Sneek het spoor enigszins bijster. Vervolgens werden twee fouten genadeloos afgestraft, waardoor HHC Hardenberg een geflatteerde 3-1-zege boekte.

Opvallend daarbij was, dat alle drie doelpunten van HHC op ongeveer dezelfde wijze tot stand kwamen. En dat geeft stof tot nadenken.

(Foto: MJFotografieHv)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel