ONS Boso Sneek bekert tegen FC Utrecht

Sneek- Door de overwinning op VC Vlissingen speelt ONS Boso Sneek over een paar weken tegen FC Utrecht. Met een enorme drive en met goed voetbal heeft ONS Boso Sneek zich in het restant van de vorige week woensdag gestaakte wedstrijd tegen VC Vlissingen geplaatst voor de Tweede Ronde van de KNVB-beker. Chris de Wagt […]

ONSBosoSneekVlissingenSneek- Door de overwinning op VC Vlissingen speelt ONS Boso Sneek over een paar weken tegen FC Utrecht.

ONSBosoSneekVlissingen1Met een enorme drive en met goed voetbal heeft ONS Boso Sneek zich in het restant van de vorige week woensdag gestaakte wedstrijd tegen VC Vlissingen geplaatst voor de Tweede Ronde van de KNVB-beker. Chris de Wagt maakte in de 79e minuut de 2-2. Daardoor werd na, in totaal, 90 minuten een verlenging van 2 x 15 minuten noodzakelijk. En dezelfde speler maakte in de 12e minuut van de extra tijd ook de 3-2.

Op basis van het vertoonde spel in dit gedeelte van de wedstrijd was dat uitermate verdiend. ONS Boso Sneek speelde goed, was gedreven en creatief. Daardoor kwam VC Vlissingen niet aan voetballen toe. Dat was een week geleden anders.

Sneu, dat je die tweede reis met een voorsprong start, maar met niets in de kofferbak huiswaarts keert. Maar ja: er kan er maar één de winnaar zijn in een bekerwedstrijd. En dat is ONS Boso Sneek, dat op een echt Fries bekeravondje, op dinsdag 22 september, om 20.00 uur op het Zuidersportpark Eredivisionist FC Utrecht mag ontvangen.

(Foto’s: Jeroen van der Kallen)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *