ONS Boso Sneek hoopt goede serie door te zetten

Spakenburg- ONS Boso Sneek gaat zaterdag op bezoek bij de huidige koploper in de Topklasse zaterdag, vv IJsselmeervogels uit Spakenburg. ONS Boso Sneek gaat een ‘dreche’ middag tegemoet op ‘De Westmaat’ in Spakenburg. Want de thuisclub lijkt zeer gemotiveerd om de koppositie nog een poosje vast te houden. De Snekers zelf zijn, na een wat […]

ONSBosoSneekRoosenburgSpakenburg- ONS Boso Sneek gaat zaterdag op bezoek bij de huidige koploper in de Topklasse zaterdag, vv IJsselmeervogels uit Spakenburg.

ONS Boso Sneek gaat een ‘dreche’ middag tegemoet op ‘De Westmaat’ in Spakenburg. Want de thuisclub lijkt zeer gemotiveerd om de koppositie nog een poosje vast te houden.

De Snekers zelf zijn, na een wat moeilijker periode in de oefencampagne, op de weg terug onderstreept door het behalen van de Tweede Ronde van de KNVB-beker. De achterstand opgelopen in het eerste gedeelte van de wedstrijd tegen VC Vlissingen werd netjes weggewerkt in het tweede gedeelte, dat afgelopen woensdagavond werd gespeeld, en omgebogen in een 3-2 zege. Dat geeft niet alleen een goed gevoel, maar ook vertrouwen. En dat laatste is één van de pijlers voor goede resultaten in de toekomst.

Danny Kampstra, Wilco de Haan en Bob Schepers waren de afgelopen wedstrijden geblesseerd. Bob Schepers speelt zeker niet. Of de beide anderen speelklaar zijn valt te betwijfelen. Voor Yume Ramos is het een weerzien met Spakenburg, waar hij bij de buren (de Blauwen) speelde.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *