Dubbel gevoel na verlies ONS Boso Sneek in Spakenburg

Spakenburg- Na afloop van de wedstrijd in Spakenburg tegen IJsselmeervogels hadden vele van de aanwezige ONS Boso Sneek-supporters een dubbel gevoel. Aan de ene kant waren er de eerste 15 minuten van de wedstrijd, waarin IJsselmeervogels zo furieus van start ging, dat ONS Boso Sneek dreigde overlopen te worden; en de handen mocht dicht knijpen, […]

AledeBoer Spakenburg- Na afloop van de wedstrijd in Spakenburg tegen IJsselmeervogels hadden vele van de aanwezige ONS Boso Sneek-supporters een dubbel gevoel.

Aan de ene kant waren er de eerste 15 minuten van de wedstrijd, waarin IJsselmeervogels zo furieus van start ging, dat ONS Boso Sneek dreigde overlopen te worden; en de handen mocht dicht knijpen, dat het nog maar 1-0 stond in het voordeel van de thuisclub.

Aan de andere kant: in het resterende gedeelte voetbalden de Snekers zich steeds beter in de wedstrijd en beletten heel veel pech en toch ook een beetje slordigheid de oranjehemden om de wedstrijd alsnog een andere wending te geven. Positief was, dat er steeds meer voetbal in de ploeg komt. En dat geeft alle hoop voor de toekomst.

Na de 1-0 gescoord door Dennis Hollart in de 5e minuut moesten de toeschouwers wachten tot de 64e minuut, aleer IJsselmeervogels na een omschakelingssituatie door Maikel de Harder het tweede doelpunt scoorde. Verder kwamen de rood-witten niet. Met name door het goede verweer van ONS Boso Sneek.

(Foto: MJFotografieHv)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel