Promovendus RVVH te sterk voor ONS Boso Sneek

Sneek- De tweede thuiswedstrijd van het seizoen in de topklasse heeft ONS Boso Sneek geen punten opgelverd. Na 90 minuten stond er 0-1 op het scorebord. Een verdedigend spelend RVVH wist door een doelpunt van Rensy Barradas de drie punten mee naar Ridderkerk te nemen. De eerste helft was er een zonder echte kansen voor […]

ONSBosoSneek_VaneekenSneek- De tweede thuiswedstrijd van het seizoen in de topklasse heeft ONS Boso Sneek geen punten opgelverd.

Na 90 minuten stond er 0-1 op het scorebord. Een verdedigend spelend RVVH wist door een doelpunt van Rensy Barradas de drie punten mee naar Ridderkerk te nemen.

De eerste helft was er een zonder echte kansen voor de thuisploeg. RVVH dat heel compact op eigen helft speelde, wist er wel een paar keer gevaarlijk uit te komen. Na 26 minuten spelen ontsnapte Barradas aan de verdediging van ONS Boso Sneek en wist zo de 0-1 binnen te schieten.

Na de rust ging ONS Boso Sneek op zoek naar de gelijkmaker, maar op een kans van Renco van Eeken na wisten de Snekers het RVVH niet echt lastig te maken. RVVH daarintegen counterde enkele keren gevaarlijk en raakte zelfs nog de paal. Gescoord werd er echter niet meer en zo eindigde het duel in 0-1.

Trainer Richard Karrenbelt was na afloop niet tevreden over zijn ploeg. Volgens de trainer van ONS Boso Sneek werden vooraf gemaakte afspraken niet na gekomen in het veld. Volgende week staat er een uitwedstrijd op het programma. ONS Boso Sneek mag het dan opnemen tegen Stedoco.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel