Fantastische treffers Ramos bij winst ONS Boso Sneek

Sneek- Lang gebeurde er niet zoveel op het Zuidersportpark bij de wedstrijd ONS Boso Sneek – Excelsior Maassluis, maar vanaf de 80e minuut veranderde dat. Twee goals van ONS Boso Sneek spits Yume Ramos zorgden ervoor dat de Snekers drie punten bij hun totaal mogen optellen in de Topklasse. Waar vooraf Eelke Kooistra op het […]

ONSBosoSneekSneek- Lang gebeurde er niet zoveel op het Zuidersportpark bij de wedstrijd ONS Boso Sneek – Excelsior Maassluis, maar vanaf de 80e minuut veranderde dat.

Twee goals van ONS Boso Sneek spits Yume Ramos zorgden ervoor dat de Snekers drie punten bij hun totaal mogen optellen in de Topklasse.

Waar vooraf Eelke Kooistra op het wedstrijdformulier stond, moest de keeper echter na de warming-up al helaas de strijd staken. Zijn vervanger Richard Strijker hoorde vlak voor de aftrap dat hij zou gaan keepen. Hij deed dat fantastisch. Met een voor-assist, assist en de 0 werd hij verkozen tot man of the match.

De eerste helft gebeurde er vrij weinig. ONS Boso Sneek had moeite met het creëren van kansen, maar gaf daarentegen niks weg. Na de rust leek dit wedstrijdbeeld zo te blijven, maar tien minuten voor tijd kwam daar verandering in.

Na een uittrap van Richard Strijker speelde Yume Ramos linksbuiten Martijn Roosenburg aan. Die nam de bal goed mee en gaf een perfecte voorzet op diezelfde Ramos. Deze tilde de bal prachtig met het hoofd over doelman Van Leeuwen van Excelsior Maassluis.

De tweede goal van Yume Ramos was nog mooier. Nadat doelman Van Leeuwen mee was gegaan met de corner van Excelsior Maassluis ving de keeper van ONS Boso Sneek Richard Strijker de bal. Die wierp de bal goed uit naar Ramos. Deze was net iets over de middenlijn toen hij besloot uit te halen. De bal ging over de keeper heen en belandde prachtig in de goal.

Zodoende won ONS Boso Sneek met 2-0 van Excelsior Maassluis en doet het goede zaken in de zaterdag Topklasse. Met 7 punten staat de ploeg van trainer Richard Karrenbelt nu op een negende plaats.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel