Beelden ONS’er Ramos gaan de hele wereld over

Sneek- Zonder twijfel was het doelpunt van Yume Ramos in de wedstrijd ONS Boso Sneek – Excelsior Maassluis één van de mooiste doelpunten van dit weekend. Er zal nog lang over na gesproken worden. De beelden gaan de hele wereld over. Op Social Media wordt veel gesproken over zijn goal. Uit de hele wereld komen […]

ONS_juichenSneek- Zonder twijfel was het doelpunt van Yume Ramos in de wedstrijd ONS Boso Sneek – Excelsior Maassluis één van de mooiste doelpunten van dit weekend. Er zal nog lang over na gesproken worden.

De beelden gaan de hele wereld over. Op Social Media wordt veel gesproken over zijn goal. Uit de hele wereld komen reacties, waaronder uit Argentinie. De beelden van cameraman Rudy Bouma van Friesland Actueel werden op Facebook binnen anderhalve dag al 20.000 keer bekeken. Het bericht werd door 280 mensen gedeeld. “We hebben dit nog nooit zo meegemaakt” mijn telefoon en die van Yume staan roodgloeiend, aldus Rudy.

Het doelpunt begint al met de ingooi van keeper Strijker. Ramos pakt de bal op en ziet de keeper “een sprint van zijn leven trekken” naar de goal. Wat er dan gebeurt is bijzonder. Hij schiet de bal op prachtige wijze in de goal. Het juichen en de emotie die dan volgt is “prachtig”

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *