ONS Boso Sneek vergeet thuis te winnen van Rijnsburgse Boys

Sneek– In een leuk en open duel op het Zuidersportpark heeft ONS Boso Sneek met 2-2 gelijk gespeeld tegen Rijnsburgse Boys. Bij rust leidde de Snekers nog met 2-0 door doelpunten van Yume Ramos en Renco van Eeken. Na rust trokken de Rijnsburgers de stand weer gelijk. Op een fris, maar zonovergoten Zuidersportpark trapte Rijnsburgse […]

YumeRamosSneek– In een leuk en open duel op het Zuidersportpark heeft ONS Boso Sneek met 2-2 gelijk gespeeld tegen Rijnsburgse Boys.

Bij rust leidde de Snekers nog met 2-0 door doelpunten van Yume Ramos en Renco van Eeken. Na rust trokken de Rijnsburgers de stand weer gelijk.

Op een fris, maar zonovergoten Zuidersportpark trapte Rijnsburgse Boys als nummer zes van de Topklasse af tegen ONS Boso Sneek wat tiende stond. Na twaalf minuten schoot Yume Ramos de 1-0 binnen op aangeven van Renco van Eenken. Twee minuten later werd het bijna 2-0, maar Curty Gonzales raakte de paal. Zeven minuten voor rust was het alsnog raak. Nu waren de hoofdrolspelers van de 1-0 weer betrokken, maar dan omgekeerd. Renco van Eeken prikte de 2-0 binnen na een mooie assist van Yume Ramos.

In de tweede helft ging Rijnsburgse Boys 1-op-1 spelen en dat resulteerde in een snelle gelijk maker. Jeroen Hessing schoot binnen bij een hoekschop. Hoewel het balbezit voor Rijnsburgse Boys was in de tweede helft, kwam ONS Boso Sneek er een paar keer gevaarlijk uit. Echter bleef de stand heel lang 2-1. Tot de 85e minuut, toen besloot Raily Ignacio om de gelijkmaker binnen te schieten: 2-2. Dit was gelijk de eindstand. ONS Boso Sneek pakt een punt en staat na acht speelronden op een 11e plaats in de zaterdag Topklasse.

(Foto: Archief)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel