Sneker korfbalvereniging draagt ‘Fair Play’-embleem

Sneek- De Sneeker korfbal vereniging De Waterpoort mocht afgelopen zaterdag als eerste vereniging het ‘Fair Play’-embleem van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond op haar wedstrijdshirts dragen. “Fair Play bij De Waterpoort zal niet alleen door onze spelers worden uitgedragen tijdens onze wedstrijden, maar wij zijn ook graag het voorbeeld voor onze tegenstanders, coaches, scheidsrechters en publiek”, […]

deWaterpoort_korfbal2Sneek- De Sneeker korfbal vereniging De Waterpoort mocht afgelopen zaterdag als eerste vereniging het ‘Fair Play’-embleem van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond op haar wedstrijdshirts dragen.

deWaterpoort_korfbal1“Fair Play bij De Waterpoort zal niet alleen door onze spelers worden uitgedragen tijdens onze wedstrijden, maar wij zijn ook graag het voorbeeld voor onze tegenstanders, coaches, scheidsrechters en publiek”, aldus Jan Willem van Beek van De Waterpoort. Hij is er trots op dat de club het logo mag voeren van de bond. “Uniek voor Nederland en als eerste vereniging in Friesland”, aldus de bestuurder.

(Foto’s: Jan Willem van Beek)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel