ONS Boso Sneek wint dik verdiend van BVV Barendrecht (VIDEO)

Sneek- Terwijl Sinterklaas Nederland is binnengekomen, heeft ONS Boso Sneek een zeer knappe prestatie behaald. Thuis werd er met 2-0 gewonnen van de nummer drie van de zaterdag Topklasse Barendrecht. In de eerste helft had ONS Boso Sneek het betere van het spel en creëerde enkele kansen. Een inzet van Yume Ramos werd van de […]

ONS_juichenSneek- Terwijl Sinterklaas Nederland is binnengekomen, heeft ONS Boso Sneek een zeer knappe prestatie behaald.

Thuis werd er met 2-0 gewonnen van de nummer drie van de zaterdag Topklasse Barendrecht.

In de eerste helft had ONS Boso Sneek het betere van het spel en creëerde enkele kansen. Een inzet van Yume Ramos werd van de lijn gehaald. Barendrecht werd een keer gevaarlijk, met een kopbal van Esajas.

Na de thee opende ONS Boso Sneek vrij snel de score. De topscorer van de thuisploeg Ramos twijfelde niet toen hij alleen voor doelman Van Splunter kwam en ronde koelbloedig af. Ook na de openingstreffer bleven de Snekers goed voetballen. Dat monde uiteindelijk uit in de 2-0. Na 72 minuten spelen creëerde Curty Gonzales ruimte voor zichzelf en verraste de doelman van Barendrecht met een leep schot.

Door de 2-0 overwinning stijgt ONS Boso Sneek naar de 10e plaats. Volgende week is er geen competitievoetbal, maar nemen de mannen van trainer Richard Karrenbelt het op tegen 1e klasser Viboa voor de districtsbeker.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel