ONS Boso Sneek gaat door met winnen

Winsum- ONS Boso Sneek deed zaterdag wat men van de ploeg had verwacht. In de tweede ronde van de Districtsbeker Noord wonnen de Snekers bij cvv Viboa in het Groningse Winsum. Onder slechte weersomstandigheden nam ONS Boso Sneek in de eerste helft door Bob Schepers een voorsprong. Maar in de fase daarna had VIBOA zomaar […]

Viboa-ONSWinsum- ONS Boso Sneek deed zaterdag wat men van de ploeg had verwacht.

In de tweede ronde van de Districtsbeker Noord wonnen de Snekers bij cvv Viboa in het Groningse Winsum.

Onder slechte weersomstandigheden nam ONS Boso Sneek in de eerste helft door Bob Schepers een voorsprong. Maar in de fase daarna had VIBOA zomaar op gelijke hoogte kunnen komen. ONS Boso Sneek zette echter de lijn van de laatste weken voort. En bleef met goed voetbal het doel van de Winsumers zoeken. Twee prachtige doelpunten van Yume Ramos en een even schitterende treffer van Bob Schepers maakten, dat de Topklasser verder bekert.

VIBOA (Winsum-Gr)-ONS Boso Sneek: 0-4 (0-2)
09. Bob Schepers 0-1
39. Yume Ramos 0-2
54. Yume Ramos 0-3
81. Bob Schepers 0-4

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel