Marja van der Meer volgt Konst op als Statenlid

Leeuwarden- Marja van der Meer (45) uit Ingelum neemt vanaf 16 december voor de PvdA plaats in de Friese Provinciale Staten. Zij volgt daarmee Hans Konst op. Konst neemt na bijna twaalf jaar afscheid van de provinciale politiek. Hij gaat per 1 januari fulltime als arts ouderengeneeskunde aan de slag bij Meriant in Wolvega en […]

Hans KonstLeeuwarden- Marja van der Meer (45) uit Ingelum neemt vanaf 16 december voor de PvdA plaats in de Friese Provinciale Staten.

Zij volgt daarmee Hans Konst op. Konst neemt na bijna twaalf jaar afscheid van de provinciale politiek. Hij gaat per 1 januari fulltime als arts ouderengeneeskunde aan de slag bij Meriant in Wolvega en Heerenveen. Van der Meer is al langere tijd politiek actief in de gemeente Menameradiel.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel