ONS Boso Sneek verliest 4-1 bij Kozakken Boys

Werkendam- ONS Boso Sneek heeft zaterdag met 4-1 verloren bij Kozakken Boys in Werkendam. In de eerste helft kwam ONS Boso Sneek op voorsprong door Curty Gonzales, maar het lukte de Snekers niet om meer kansen te verzilveren. In de tweede helft boog de thuisploeg een 0-1 achterstand om in een 3-1 voorsprong. Uiteindelijk zorgde […]

ONSBosoSneek_KozakkenBoys] Werkendam- ONS Boso Sneek heeft zaterdag met 4-1 verloren bij Kozakken Boys in Werkendam.

ONS_KozakkenBoys1In de eerste helft kwam ONS Boso Sneek op voorsprong door Curty Gonzales, maar het lukte de Snekers niet om meer kansen te verzilveren. In de tweede helft boog de thuisploeg een 0-1 achterstand om in een 3-1 voorsprong. Uiteindelijk zorgde Habtemariam voor een 4-1 overwinning voor Kozakken Boys.

(Foto’s: MJFotografieHv)

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel