ONS Boso Sneek kansloos tegen Lisse (VIDEO)

Sneek- ONS Boso Sneek verloor zaterdag kansloos tegen Lisse. Al in de 23ste minuut keken de Snekers tegen een 0-1 achterstand na een doelpunt van Niels Buijs die moederziel alleen gelaten uit een corner mocht scoren. Na dit doelpunt speelde O.N.S. niet alleen tegen Lisse, maar ook nog eens tegen de straffe wind en misschien […]

ONSBosoSneek_LisseSneek- ONS Boso Sneek verloor zaterdag kansloos tegen Lisse.

Al in de 23ste minuut keken de Snekers tegen een 0-1 achterstand na een doelpunt van Niels Buijs die moederziel alleen gelaten uit een corner mocht scoren. Na dit doelpunt speelde O.N.S. niet alleen tegen Lisse, maar ook nog eens tegen de straffe wind en misschien nog wel het allermeest tegen zich zelf.

Niets lukte er vanmiddag er werden amper kansen gecreëerd en toen tien minuten in de tweede helft Lisse ook nog eens een penalty ‘kreeg’ van de overigens goed leidende scheidsrechter Van der Brug uit Den Haag was het over en uit voor de Snekers.

Goed nieuws was er vanmiddag ook nog op het Zuidersportpark, waar bekend werd dat Klaas de Vries en Ale de Boer een jaar bij tekenden voor O.N.S. In de spreekwoordelijke wandelgangen werd ook al druk gespeculeerd over het verlengen van het contract van trainer Richard Karrebelt. Dat dit gaat gebeuren is een kwestie van tijd en dat Chris de Wagt volgend jaar officieel zijn assistent gaat worden lijkt ook een logische keus.

De Wagt heeft na de 8-1 zeperd tegen Kozakken Boys geen competitiewedstrijd meer voor O.N.S. gespeeld.

Samenvatting

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *