Negental ONS Boso Sneek strijdend ten onder

Sneek- ONS Boso Sneek heeft de laatste thuiswedstrijd van 2015 met een nederlaag afgesloten. Op het Zuiderrportpark was Katwijk met 0-1 te sterk voor de Snekers. In de eerste helft waren beide ploegen aardig aan elkaar gewaagd, hoewel de betere kansen voor de bezoekers te noteren vielen. Halverwege de eerste helft was het raak voor […]

ONSBosoSneekSneek- ONS Boso Sneek heeft de laatste thuiswedstrijd van 2015 met een nederlaag afgesloten. Op het Zuiderrportpark was Katwijk met 0-1 te sterk voor de Snekers.

In de eerste helft waren beide ploegen aardig aan elkaar gewaagd, hoewel de betere kansen voor de bezoekers te noteren vielen. Halverwege de eerste helft was het raak voor de Katwijkers. Marciano Mengerink tekende de 0-1 aan en scoorde daarmee alweer zijn 13e goal dit seizoen.

Na een kwartier spelen in de eerste helft stond ONS Boso Sneek met negen man. Eerst kreeg Frits Dantuma een rechtstreekse rode kaart vanwege een harde overtreding. Enkele luttele minuten later mocht ook Roelof Strikwerda vertrekken, nadat hij zijn tweede gele kaart ontving. ONS Boso Sneek bleef geduldig met negen man en gaf weinig kansen weg. In de slotfase waren er zelfs nog een paar kleine kansjes voor de ploeg van Richard Karrenbelt. De bal ging er echter niet meer in.

Door de nederlaag zakt ONS Boso Sneek naar plek 13. Volgende week wacht er de uitwedstrijd in Veenendaal tegen GVVV. Die ploeg heeft een punt meer en staat een plek hoger.

[ssba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Friesland Actueel

Friesland Actueel